IZRADA WEB SAJTOVA

Dizajn sajta i njegova funkcionalnost prezentuje Vašu kompaniju i uliva povjerenje posjetilaca i budućih klijenata. Mi Vam nudimo atraktivna grafička rešenja koja ispunjavaju svetske standarde i trendove. Naši web sajtovi su:

  • pregledni,
  • fukcionalni,
  • moderni,
  • prilagodljivi svim rezolucijama ekrana.

WEB SHOP

Spremni ste da prodajete vaše proizvode online i vaše poslovanje podignete na znatno viši nivo? Naš tim kreira od jednostavnih do izuzetno kompleksnih online shopova koji imaju na desetine hiljada proizvoda, a nude potpunu jednostavnost i krajnjem korisniku i administratoru sajta. Najvažnije je da vaš online shop korisnicima obezbedi brz, lak i siguran pristup onome što traže.

Mi vam nudimo pre svega savremeno rešenje, potpuno sigurno za vaše klijente.

INTERNET MARKETING

Internet marketing je definitvno postao jedna od najbrže razvijenih grana samog marketinga, te rast korisnika i ponuđača ovih usluga napreduje vrtoglavom brzinom,  a mi tome pristupamo veoma ozbiljno. Internet marketing strategija obuhvata:

  • SEO optimizacija sajta
  • Marketing na društvenim mrežama
  • Facebook oglasi
  • Google oglašavanje

WEB APLIKACIJE

Naš stručni razvojni tim Vam može pomoći da izgradite modernu i funkcionalnu web aplikaciju koja odgovara vašim potrebama. Posedujemo iskustvo i tehničku ekspertizu koja će vam pomoći da automatizujete svakodnevne aktivnosti vašeg osoblja, poboljšate saradnju unutar kompanije, smanjite troškove poslovanja i povećate efikasnost.

Bilo da Vam je potreban jednostavan alat koji prikuplja, analizira i prikazuje podatke ili napredan sistem sa složenom poslovnom logikom, naš tim će vas voditi kroz cijeli proces od planiranja do realizacije.

MOBILNE APLIKACIJE

Mobilni telefon je najlakše dostupni izvor informacija pa je sredstvo s najvećim stepenom interaktivnosti s korisnikom. On više nije luksuz, već potreba.

Mobilne aplikacije su danas postale neizostavan dio poslovnog i privatnog života, a svakodnevno su u upotrebi od strane korisnika pametnih telefona. Naš razvojni tim Vam može pronaći rešenja i za najkompleksnije poslovne aplikacije kako za Android tako i iOS platforme. Izrada mobilnih aplikacija uključuje proces dizajniranja aplikacije, programiranje, implementacija kao i testiranje i distribuciju u online marketima.

SMART TEHNOLOŠKA REŠENJA

Unapredite Vašu kompaniju, farmu, kuću… Budite pametni!

Naša rešenja garantuju sigurnost, eleganciju, zabavu i jednostavnost za korištenje. Uplovite u svijet Smart tehnologije.

Upotreba Smart tehnologije u poljoprivredi omogućava Vam racionalno korištenje resursa kao i kontrolu uslova okruženja što neminovno dovodi do povećanja produktivnosti. Naš tim čine stručnjaci svetske klase iz svih oblasti kojima je prioritet pružiti najbolje proizvode i usluge klijentima.